dinsdag 10 maart

Workshop 2: jij komt toch ook?

Op zaterdag 28 maart 2015 vindt de tweede workshop plaats. De voorbereidingen voor  het programma zijn in volle gang. Het belooft weer een goede en leerzame bijeenkomst te worden met meer duidelijkheid over de realisatie van jullie toekomstige ‘droomhuis en –buurt’. Kom jij ook?

Wij merken dat sommigen niet kunnen wachten om te starten met bouwen. Daarom zijn wij blij aan te kunnen kondigen dat Workshop 2 plaatsvindt op: 

28 maart 2015 van 14.00 tot 17.00 uur in de Biechten,
Vincent van Goghlaan 1 te Rosmalen

Tipje van de sluier:

  • We lichten de uitkomsten uit workshop 1 toe en borduren hier op voort:We werken samen verder aan jullie droombuurt;
  • We geven een nadere toelichting op het verkoopproces;(een verdere toelichting op het verkoopproces)
  • We gaan in op duurzaamheid en de mogelijkheden hiervan;
  • We bieden ruimte om verbinding te maken.

Voor wie:
Deze workshop is bedoeld om jullie, de toekomstige bewoners van het Jan Sluyterscomplex, te voorzien van informatie, mee te laten denken en doen met betrekking tot de invulling van het stedenbouwkundige plan (het raamwerk van deze nieuwe buurt) en in verbinding te brengen met jullie toekomstige buren en buurtbewoners. Omdat wij menen dat nieuwe bewoners zelf het beste weten hoe hun nieuwe buurt eruit moet komen te zien, en wij de grond ook alleen aan toekomstige bewoners verkopen, stellen wij het tijdens deze workshop wederom niet op prijs als professionals deelnemen aan het programma. Via onze website kun je zien, welke professionals zich hebben aangemeld op ons digitale VrijSpel-prikbord.

Nieuwsgierig?
Meld je aan vóór maandag 23 maart 2015 via VrijSpel@s-hertogenbosch.nl. Geef bij de aanmelding aan met hoeveel personen je komt. Nadat je je hebt aangemeld sturen wij je het definitieve programma toe. We hebben plaats voor ca. 100 mensen, meld je dus snel aan!

Aanmelden voor deelnemers van CPO-groepen
Omdat wij maar een beperkt aantal plaatsen hebben voor de workshop, willen wij CPO-groepen vragen om met maximale afvaardiging van 5 huishoudens per groep te komen.

 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht