vrijdag 3 april

Stemming, stemmen, gestemd! 
Afgelopen zaterdag vond de tweede workshop Vrij Spel plaats. Wederom een drukbezochte bijeenkomst met ruim 140 enthousiaste mensen die graag hun droomhuis willen bouwen. De stemming zat er vanaf het begin goed in. Of dit nu kwam door de stemkastjes die je bij de deur kreeg of door jullie enthousiasme, maakte niet uit. 

Stemmen
Na een korte inleiding gingen we meteen van start met vragenronde 1. We hebben jullie diverse vragen voorgelegd waarop jullie met een stemkastje je voorkeur aangaven. Het resultaat was meteen zichtbaar en dat resultaat zorgde soms voor een levendige discussie. Leuk! De antwoorden op deze vragen geven ons een goed beeld van jullie wensen en dat was precies de bedoeling. Met de uitkomsten en jullie vragen en wensen gaan wij aan de slag om het plan  verder in te vullen. Wil je de powerpoint met bijbehorende vragen nog eens nalezen, klik hier.

Stem

Ontmoeten: zoveel mensen, zoveel wensen
Deze workshop stond naast het stemmen ook in het teken van ontmoeten. Dit was een veelgehoorde wens en daar geven wij natuurlijk graag gehoor aan. Door de gekleurde stickers konden jullie zien wie net als jullie bijvoorbeeld wilde zelfbouwen, samenbouwen of BAT-ten. Deze laatste categorie ontstond onder andere na de gesprekken met de CPO-groepen en is een tussenvariant van samen- en zelfbouw. Dit hebben we speciaal voor jullie in het leven geroepen omdat de vraag groot was om heel veel samen te werken met gelijkgestemden. De binding in deze groep is net zo sterk als bij CPO-groepen. Wil je meer weten over BAT (Building Apart Together), klik dan hier

Stemming

Thematafels
Natuurlijk was er ook gelegenheid om verder door te praten over enkele vragen aan de thematafels of je wat verder te verdiepen in het thema duurzaamheid.

thema

Vervolg
Jullie hebben gestemd! Alle stemuitslagen en overige informatie die jullie ons gegeven hebben, gaan wij verwerken. Houd ondertussen de website goed in de gaten, we plaatsen snel weer informatie. Hier vind je nog een overzicht van alle belangrijke data.

Zoek elkaar ook op via Pleio en heb je vragen? Laat het ons weten via vrijspel@s-hertogenbosch.nl of telefonisch via 073 615 53 46. En volg ons ook via Facebook en Twitter

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht