vrijdag 3 april

Samenbouwers (CPO-groepen)
De groepen voor het bouwen op het Jan  Sluyterscomplex zijn bekend. Wij spraken uiteindelijk 4  groepen die wij kunnen aanmerken als CPO-groep. Zij zijn door ons uitgenodigd om zich aan te melden en in te schrijven voor de loting van 15 april!

Gelet op het gevraagde ruimtebeslag van de groepen en de beoogde verdeling tussen CPO, PO en BAT kunnen wij waarschijnlijk niet alle vier de groepen huisvesten. We geven namelijk tussen de 30 en 40% van het uitgeefbaar terrein uit voor CPO-groepen. Een loting bepaalt in welke volgorde wij de CPO-groepen benaderen. Voor meer informatie en uitgangspunten over de groepen, klik hier!

We willen in ieder geval een startersgroep plaatsen. De eerst ronde van de loting op 15 april vindt dan ook plaats tussen de startersgroepen. Hier vind je het verdere proces voor de samenbouwers!

Reuzespannend die loting, wij kunnen niet wachten!!

Ook een groep en nog niet aangemeld?
Samenbouwers (CPO-groepen) konden zich tot en met 31 maart jl. aanmelden. Ben jij een CPO-groep en heb jij je nog niet aangemeld? Je kunt je nog aanmelden als groep, wij plaatsen je dan op de reservelijst.

 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht