donderdag 18 december

Verbinding maken met andere geïnteresseerden

Er bereikten ons diverse verzoeken van geïnteresseerden over het uitwisselen van contactgegevens aan andere geïnteresseerden om zo in contact te kunnen komen met andere geïnteresseerden en informatie uit te wisselen. Wij brengen je uiteraard graag in contact met andere toekomstige bewoners die hebben aangegeven gegevens te willen uitwisselen. 

Wij nodigen je dan ook van harte uit op het samenwerkingsplatform www.vrijspelshertogenbosch.pleio.nl. Dit is een aangemaakte deelsite van Pleio. Pleio is een online platform waar overheidsinstellingen onderling en/of met burgers en relaties informatie uit kunnen wisselen. Lijkt je dit wat? Wij kiezen voor Pleio, omdat het veel handige toepassingen voor samenwerking en het delen van informatie biedt. Bovendien is het een veilige omgeving: alleen leden van ons VrijSpel-platform kunnen bij de informatie. Ons aangemaakte platform is afgeschermd voor buitenstaanders en het is géén commercieel platform, zoals bijvoorbeeld Facebook. Om deze redenen hebben wij voor Pleio gekozen.  

Wil je graag informatie uitwisselen als toekomstig bewoner en/of ben je op zoek naar medebouwers? Maak dan een account aan via https://www.pleio.nl/register (handleiding).
Ben je op Pleio geregistreerd en wil je gebruik maken van ons platform? Meld je dan aan bij de deelsite ‘Vrij Spel, Ruimte voor Zelfbouw’ via  de knop ‘lidmaatschap aanvragen’. Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk toegang hebt tot www.vrijspelshertogenbosch.pleio.nl.

 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht