woensdag 25 februari

De bouw van een eigen huis is een spannend, leuk en interessant traject. Je realiseert jouw woondroom! Soms is het ook een ingewikkeld en complex proces, dat je vaak maar één keer in je leven doet.
Wil je meer informatie?
Kijk dan bijvoorbeeld  eens op onafhankelijke sites (bijvoorbeeld www.iceb.nl) voor tips en trucs over zelf- en samenbouw. Je kunt ook de hulp inschakelen van een bouwadviseur, architect of een aannemer. Dit hoeft natuurlijk niet, maar het is soms wel aan te raden.

Verschillende adviseurs en andere professionals vroegen ons om hen met jou in contact te brengen. Wil je weten wie dat zijn en wat ze te bieden hebben, neem dan een kijkje op ons digitale VrijSpel-prikbord klik hier!  

Let op: jij als toekomstige bewoner staat binnen ons gemeentelijk project ‘Vrij Spel’ centraal. Wij maakten geen afspraken met professionals. Wij screenden hen ook niet bij het toelaten op ons prikbord. Of je met hen of een andere partij in zee gaat is helemaal aan jou, het biedt geen zekerheid of garantie op het verkrijgen van een kavel. De komende tijd geven we nadere informatie over de wijze van inschrijving van kavels. 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht