dinsdag 10 maart

OPROEP! Aanmelding samenbouwers (CPO-groepen)

Wij roepen groepen samenbouwers op zich als groep aan het Vrij Spel-team te presenteren!

Wij weten dat er veel samenbouwers belangstelling hebben om te bouwen en wonen op het Jan Sluyterscomplex. Graag maken wij persoonlijk kennis met samenbouwers en horen we graag meer over de wensen, aard en grootte van jullie als groep. Na jouw presentatie beoordelen wij of jullie je kunnen aanmelden voor de loting van de groepen. Lees hier meer over de uitgangspunten en voorwaarden voor samenbouwers.

Belangrijk: Je kunt je als groep tot uiterlijk 31 maart 2015 aanmelden. Daarna sluit de aanmelding en worden groepen, die zich daarna aanmelden, op een reservelijst geplaatst.

Wanneer presentatie/kennismaking?                                         
We hebben voor deze laatste kennismaking volgende data en tijden gepland 1 april 2015 van 15.00 tot 17.00 en 2 april 2015 van 8.30 tot 10.30 uur. De kennismakingen vinden plaats in het Stadskantoor, Wolvenhoek 1 in ’s-Hertogenbosch. Voor ieder gesprek hebben we een half uur ingepland.

Woensdag 1 april

Donderdag 2 april

15.00 – 15.30

8.30 – 9.00

15.45 – 16.15

9.15 – 9.45

16.30 – 17.00

10.00 – 10.30

Voor wie?
De gesprekken zijn, zoals we hierboven beschreven, bedoeld voor samenbouwers die samen willen gaan bouwen en wonen op het Jan Sluyterscomplex.

  • Heb je al een groep gevormd of ben je alleen en nog op zoek naar groepsleden? Je bent welkom om je/jullie idee te presenteren.
  • Heb jij inmiddels jouw idee al via verschillende kanalen aan ons kenbaar gemaakt, dan nodigen wij jou toch ook nog uit om dit tijdens deze sessies toe te lichten. Dit is de ‘formele’ aanmelding voor de groepen.

Aanmelden?   
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar VrijSpel@s-hertogenbosch.nl. Geef een eerste en tweede voorkeur aan voor datum en tijdstip en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Vermeld, als je met een groep komt, met wie je komt (max. 5 personen) en of je een adviseur meebrengt (met naam en organisatie). Vanuit de gemeente zijn in ieder geval aanwezig: Esther Kolkman, Maresa van der Linde, Marth Zwikker en Birgit van Daal.

Meld je uiterlijk 31 maart 2015 aan!

Aandachtspunten presentatie?

Wij zijn benieuwd naar een aantal aspecten. Deze kun je vinden op dit aandachtspuntenlijstje. Uiteraard ben je vrij  hoe en op welke manier je je idee wilt vertellen.

Ben ik een samenbouwer?
Let op: sommige groepen die wij in februari spraken, kunnen wij niet aanmerken als CPO-groep. Toch zijn zij wel gelijkgestemd en een hoge mate van samenwerking. Hiervoor bieden wij een speciale categorie binnen zelfbouw aan, Building Apart Together (BAT: samen apart bouwen). Misschien behoor jij ook wel tot deze categorie. Klik hier voor meer informatie.

Twijfel je nog of je tot de ‘samenbouwers’ behoort of toch een BAT-groep of zelfbouwer bent? Neem dan even contact met Birgit van Daal op. Zij is bereikbaar op 073 – 615 5717.

Vragen?
Heb je tussentijds nog vragen dan kun je deze stellen via VrijSpel@s-hertogenbosch.nl.
Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen en presentaties en hebben er zin in.

Tot binnenkort!

Team Vrij Spel
Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht