dinsdag 10 maart

Belangrijke informatie procedure grondverkoop

Vanaf de aftrap in oktober 2014 zijn we gestart met het werven van belangstellenden voor de bouw van woningen op het Jan Sluyterscomplex. De belangstelling is enorm!!  Dat wisten we nog niet toen we begonnen. Tot nu toe willen meer dan 500 mensen op de hoogte gehouden worden van dit project en vulden vanaf november tot en met februari meer dan 100 mensen hun woondroom in op onze inventarisatie ‘Jouw woondroom in beeld!’. We hebben ook al bijna 50 leden op ons samenwerkplatform Pleio. En de belangstelling groeit nog steeds. 

Met die belangstelling hangt natuurlijk een vraag naar kavels samen. De vraag naar kavels is groot, veel groter zelfs dan het aanbod. Dit geldt zowel aan de zijde van de CPO-groepen (samenbouwers) als van de zijde van de zelfbouwers.

Wil jij grond kopen? Kom dan NU in actie en lees de volgende belangrijke informatie.

Kijk bij welke groep je hoort en lees de informatie die speciaal hier bij hoort:

  • Samenbouwers (CPO-groepen) hebben nog tot uiterlijk 1 april a.s. de mogelijkheid om zich aan te melden;
  • Zelfbouwers krijgen de mogelijkheid van voorinschrijving (tot uiterlijk 1 april 2015).
  • Binnen de categorie Zelfbouwers bieden we een aparte mogelijkheid om je als groep aan te melden (uiterlijk op 15 april 2015). Wij noemen dat Building Apart Together (B.A.T.). Je hebt dan de voordelen van intensieve samenwerking met uw toekomstige buren, en niet de verantwoordelijkheden die horen bij een CPO-groep. 

Wij raden je aan om alle informatie goed door te nemen, zodat je weet tot welke categorie je behoort en welke stappen je moet ondernemen.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht