vrijdag 1 mei

Belangrijke momenten voor de Zelfbouwers (voorinschrijvers)
Komende tijd staat er veel te gebeuren voor de zelfbouwers die zich vooraf al hebben ingeschreven. Om jullie meer inzicht te geven op wat er allemaal op jullie af gaat komen hebben wij voor jullie de belangrijke momenten op een rij gezet. Noteer ze alvast in jullie agenda's!

 • Rond 6 juni 2015: Opening aanmelding eerste lotingsronde
 • 6 juni 2015: Derde workshop
  In deze derde workshop gaan we onder andere de spelregels vastleggen voor het Vrij Spel-terrein. Daarnaast maken we kennis met de plannen van de CPO en BAT groepen. Meer informatie volgt via de nieuwsbrief en op de website.
 • Uiterlijk 30 juni 2015: Ontvangst verkoopinformatie
  Uiterlijk 30 juni 2015 ontvang je als voorinschrijver een informatiepakket met verkoopinformatie. Met dit pakket willen we je helpen een keuze te maken of je wel of niet mee wil loten voor een kavel bij Vrij Spel. 
 • 7 juli 2015: Sluiting aanmelding voor eerste lotingsronde
  Als voorinschrijver heeft u de kans om in te schrijven voor de eerste lotingsronde. Hierdoor heeft u een grotere kans op een kavel bij Vrij Spel. Let dus goed op dat je aanmelding voor de loting uiterlijk 7 juli om 23:59 uur bij ons binnen is.
 • Medio juli 2015: Loting door notaris
  Op dit moment wordt in overleg met de notaris bepaald op welk moment geloot gaat worden. Meer informatie hierover volgt nog. 
 • Diverse data in juli/augustus 2015: Inloopsessies voor vragen over verkoopinformatie
  Wij kunnen ons goed voorstellen dat er nog vragen zijn na de loting en de behoefte om op het terrein te kijken voor het intekenen van start gaat. Daarom zullen wij in juli en augustus verschillende inloopsessies organiseren. Data worden bekend gemaakt op de workshop van 6 juni.
 • Vanaf begin september 2015: start intekening kavels
  Op basis van volgorde van loting zal begin september de intekening van kavels van start gaan. Hoe dit traject wordt georganiseerd zal worden gecommuniceerd nadat de loting heeft plaatsgevonden. Wij nodigen dan gericht uit op volgorde van de uitkomst van de loting. 

Heb jij je niet vooraf ingeschreven maar wel interesse?
Aanmelden kan nog steeds. In oktober weten we hoeveel voorinschrijvers daadwerkelijk op het Jan Sluyterscomplex willen gaan wonen. Op basis daarvan zullen we bekijken of er een tweede lotingsronde zal volgen. Houd onze ontwikkeling in de gaten via de nieuwsbrief en  onze website.

 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht