donderdag 16 juni

Bouwplan-check
Sommigen van jullie hebben ideeën of vragen over de indeling van hun bouwkavel op het Jan Sluyterscomplex. Waar komt je woning te staan, waar wil je erfbebouwing, waar komen parkeerplaatsen? En wat zijn de consequenties van bepaalde keuzes? Daarom is er de mogelijkheid om je ideeën te bespreken met bouwplantoetsers Neeltje Wijtvliet en Frans Lamers, stedenbouwkundige Maresa van der Linde en projectleider Sonja de Jong.

Data en aanmelden bouwplan-check:
Bouwplan-checks vinden plaats op de vrijdagochtend van de even weken, in het stadskantoor aan de Wolvenhoek 1. In augustus is er geen bouwplan-check. We starten weer op vrijdag 9 september. De tijdstippen waarvoor je kunt aanmelden, zijn:

  • Van 09.30 tot 10.15 uur
  • Van 10.15 tot 11.00 uur
  • Van 11.00 tot 11.45 uur

Wil jij een bouwplancheck van 45 minuten? Meld je dan aan via vrijspel@s-hertogenbosch.nl. Geef in je mail aan welke datum en tijdstip je voorkeur hebben en wat je wil bespreken. Mail ons ter voorbereiding je eerste schetsen.

Werken aan een bouwplan en/of deelname aan een bouwplan-check is uiteraard niet verplicht. Pas nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, krijg je de verplichting om aan je bouwplan te werken.

Telefonisch consult
Heb je een vraag over je bouwplan die ook telefonisch beantwoord kan worden? Meld je dan aan via vrijspel@s-hertogenbosch.nl. Geef in je mail aan wat je vraag is en op welk telefoonnummer je het beste bereikbaar bent. Je wordt dan de eerstvolgende vrijdag teruggebeld. 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht