donderdag 7 april

Bestemmingsplan nog niet onherroepelijk
Met spanning hebben we in maart de beroepstermijn van het bestemmingsplan afgewacht. Helaas is er een beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan. Ook is verzoek om een voorlopige voorziening ingediend. Een teleurstelling voor het projectteam Vrij Spel en voor iedereen die snel zijn droomhuis wil bouwen, want hierdoor kunnen we nog geen omgevingsvergunningen verlenen. Ook moeten we (sommige) werkzaamheden uitstellen om het terrein bouwrijp te maken.

De planning voor het vervolg hangt af van twee uitspraken:

  • De Raad van State doet eerst een uitspraak over de voorlopige voorziening. Zij beoordelen of er sprake is van een spoedeisend karakter of niet. Binnen enkele maanden is hierover meer duidelijkheid.
  • De Raad¬† van State doet een uitspraak over de inhoud van het beroep. Op dat moment wordt duidelijk of het bestemmingsplan (geheel of gedeeltelijk) onherroepelijk wordt of niet. In het najaar 2016 is hierover meer duidelijkheid.

Het Vrij Spel team houdt jullie op de hoogte.

Wat staat er in het vastgestelde bestemmingsplan?
Wil je weten welke regels er gelden voor jouw woning? Klik hier voor de stukken van het vastgestelde bestemmingsplan. Let er wel op dat het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk is.

 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht