woensdag 25 maart

Update: Belangrijke informatie toekomstige bewoners!

Vorige week heb je van ons de derde nieuwsbrief ontvangen. In deze nieuwsbrief stond veel belangrijke informatie. Juist omdat wij beseffen dat het veel was, wijzen wij jullie graag nog een keer op enkele belangrijke punten.

Voorwaarden deelname eerste loting zelfbouw
Speciaal voor de zelfbouwers geldt een voorinschrijving . Als je aan de voorwaarden voldoet, neem je deel aan de eerste ronde van de loting! Om deel te kunnen nemen zijn de volgende punten belangrijk:

  • Je moet aangemeld zijn via ‘de blijf op de hoogte’ knop op de website. Aanmelden verlengt tot 31 maart 2015.
  • Je moet tenminste bij één workshop aanwezig zijn geweest
  • Je hebt het inschrijfformulier volledig ingevuld. Meld je hier aan. Dit kan tot uiterlijk 31 maart 2015

Voorinschrijving ook voor Building Apart Together (BAT) (aanpassing in tekst)
Wil je je kunnen aanmelden als lid van een BAT-groep, dan moet je individueel gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid van voorinschrijving! Dit is niet alleen een voorwaarde van de kant van de gemeente, maar ook in jouw eigen belang. Het kan zijn dat je je aanmeldt als BAT-groep en dat je als groep geen plek krijgt. Je kunt dan alsnog gebruik maken van je recht van voorinschrijving.
Let op: de voorinschrijving voor zelfbouwers loopt tot 31 maart 2015.
BAT-groepen kunnen zich melden tot 15 april 2015.

Pleio ook voor de BAT-groep
Speciaal voor de BAT-groepen maakten wij op Pleio een nieuwe groep aan waar je op zoek kunt gaan naar medebouwers. Hier is het ook mogelijk om je ideeën te delen met andere BAT-ters. Ben je nog niet aangemeld bij Pleio,doe dit dan hier.
Wil je een BAT-groep vormen? Wacht dan niet tot de workshop van 28 maart 2015. Probeer nu je groep te vormen. Inschrijven kan namelijk maar tot uiterlijk 15 april 2015. Voor de uitgangspunten klik hier.

Presenteer je tijdens de workshop
Tijdens de workshop krijgen de zelfbouwers, die een BAT- groep willen worden ook de gelegenheid om zich te presenteren. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van een korte mondelinge toelichting of door iets aan te leveren op papier, Deze teksten al dan niet voorzien van beeld prikken we tijdens de workshop op borden, zodat iedereen dit kan zien Wil je dit, meld je dan voorafgaand aan de workshop via VrijSpel@s-hertogenbosch.nl

Uiteraard willen we ook CPO-groepen de gelegenheid bieden zich te presenteren voor zover je dit nog niet hebt gedaan. Laat het ons weten via VrijSpel@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht