donderdag 2 oktober

Kom naar De Aftrap van Vrij Spel!

Heb jij interesse om je droomhuis te realiseren op de voormalige trainingsvelden van FC Den Bosch? Kom dan zaterdag 11 oktober 2014 om 13.00 uur naar de kick-off bijeenkomst van Vrij Spel op het Jan Sluyterscomplex!

Aftrap 2 

Wethouder Jeroen Weyers verzorgt de aftrap van het project. Aansluitend zijn er tot 16.00 uurallerlei activiteiten waar je bij aan kunt sluiten. Ook kun je terecht bij diverse informatiestands.

Dus heb je belangstelling voor zelf bouwen, samen bouwen, laten bouwen of groen bouwen op een toplocatie tussen groen en water? Kom dan naar de gezellige en informatieve middag en zie voor het eerst waar jouw nieuwe droomhuis kan komen te staan. Je bent van harte welkom!

Wat kun je er doen?

  • Maak je woonwensen kenbaar en stel je vragen aan experts
  • Ontmoet andere belangstellenden (misschien wel je nieuwe buren)
  • Luister naar ervaringen van andere bouwers
  • Neem deel aan rondleidingen, onder leiding van enthousiaste gidsen die je meer vertellen over de locatie en de omgeving
  • En natuurlijk kun je een balletje trappen

Aanmelden is niet nodig, je kunt wel via het Facebook-event laten weten of je erbij bent.We hopen natuurlijk op mooi weer, anders hebben we een alternatief binnenprogramma. Parkeren kan in of nabij de Jan Sluytersstraat, in die straat ligt ook de ingang van het terrein.

 

 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Na de inventarisatiefase gaan we de teams samenstellen. Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

* verplicht